LG G3 ipuçları : 12 LG smartphone master



İşte LG G3 ve yenilikçi yazılım özellikleri içine daha derinlemesine bakalım. Bizim LG G3 ipuçları ve püf noktaları yardımıyla LG son smartphone en alın.


Bizim LG G3 ipuçları ile cihazınızın en iyi şekilde. © AndroidPIT

Vurmak, vurmak, Knock

Görece iyi bilinen, LG G3 sporları dokunarak becerileri güveniyor bazı araçlar sağlayacak: Eğer ekranda çift musluk, sen ana ekranda boş bir noktaya, ancak (kapalı bu sadece eserler ekranı açmak ve eğer ekran) aktif ise, kilitlemek ve geleneksel desen kilidi yerine cihazınızın kilidini açmak için bir vuruş kodu kullanabilirsiniz, ve hatta sadece tek bir musluk yaparak cihazınızın ekranını uyandırabilirsiniz.
Misafir Modu: kısıtlı erişim

Konuk modunda, LG G3 sahibi üçüncü taraf kullanıcılar tarafından kullanılabilir uygulamalar sınırlı sayıda belirtebilirsiniz. Şimdi uzun bir süre için bir arkadaş veya aile üyesi için telefonunuzu ödünç ve onlar kendi kişisel eşyalarına snoop edeceğiz endişelenmenize gerek yok gibi bu uygundur.Yanı sıra, App Çekmece ve Bildirim çubuğu misafir modunda iken devre dışı bırakılır. Ayrıca anında konuk modunu devre dışı bırakmak için izin veren bir vuruş kodu ayarlayabilirsiniz.Misafir Modu ve LG G3 özelleştirilebilir navigasyon düğmeleri. / © AndroidPIT
Gezinme düğmeleri ayarlayın

Biz ortaya gibi Optimus UI karşılaştırma , size uygun ne olursa olsun gezinti düğmelerini ayarlayabilirsiniz. Soldaki ev düğmesine istiyor musunuz? Nasıl Sağdaki geri düğmesi hakkında?Hiç sorun değil, bu kişiselleştirmek ve bu kapasitif düğmeleri düzenlemesini değiştirebilirsiniz.Kullanılmadığı zaman ek olarak, bu gizli olabilir.
Notlar ve Kamera: ses düğmeleri hızlı erişim

Ses düğmeleri uzun basın aracılığıyla, stanbdy doğrudan iki apps başlatabilirsiniz: Uzun sesi azaltma düğmesine basın, kamera uygulaması kadar ateş edersen. Uzun basın ses açma düğmesi varsa, not uygulaması ateş edecek. Ne yazık ki, bu atamaları taş koymak ve değiştirilemez. Bu özellikler aynı zamanda var olup olmadığını da bir vuruş kodu ile korunan G3, pin kodu veya desen kodu tarafından kısıtlanır. Eğer öyleyse, kamera veya notlar ya kadar ateş önce cihazın kilidini gerekecek.LG G3 multi-tasking için Çift Pencere modunu destekler. / © AndroidPIT
Çift Pencere: Aynı anda iki uygulamalarını kullanmak

Arka düğmesine uzun bir basış çift pencere fonksiyonu açılacaktır: Sistem uygulamalar çeşitli ekranında (tarayıcı, haritalar, haber, e-posta, vb) aynı anda görüntülenebilir. Sadece sürükle ve ekranın üst ve alt yarısına birine kullanmak istediğiniz iki apps bırakın. İki Görüntülenen uygulamalar arasında boyut oranı da orta çubuğunu sürükleyerek ayarlanabilir.
QuickMemo +: el yazısı notlar ekran

Eğer orada hemen her Android cihazı ile ekran görüntülerini alabilir iken, LG'nin QuickMemo + fonksiyonu (veya Qmemo +) kullanıcı doğrudan aslında sonra ekran el yazısı notlar eklemenize izin verir. Eğer, (yukarıda bahsedilen bu çubuğu özelleştirmek için yeteneği başı olarak) veya kaydırarak kendi navigasyon düğmesi eklemek Hızlı Ayarlar simgesi erişim bunu yapabilirsiniz: QuickMemo + ateş almak için yollar bir sürü vardır Üst ve sonra ana ekranda sağa.Qmemo + her yerde not alabilir ve LG Klavye yüksekliğini ayarlayabilirsiniz sağlar. / © AndroidPIT
Klavye boyutunu özelleştirmek

Klavye çok fazla yer kaplıyor ya da bunu sadece bir ufacık biraz daha büyük nedeniyle gerekiyorsa, sürece portre modunda tutuluyor LG G3 klavyenin boyutunu özelleştirebilirsiniz. Dil ve Giriş Ayarlar menüsünde, kafasına ve ardından LG Klavye seçin. Oradan, klavye yüksekliği ve düzeni istenilen değişiklikleri yapabilirsiniz. Ayrıca tek elle kullanım modu sağlamanın yanı sıra manzara modunda telefonu tuttuğunuzda ayrı klavye bölünmüş seçebilirsiniz.
Akıllı Ekran: Ekran sürece bakmak gibi kalır

LG dışında bir sayfa atmıştır Samsung bu özelliği ile senaryo: etkin eğer cihazınızda bakıyoruz gibi, görüntü sürece yaktı kalacak. Tabii ki, bu biraz daha kapalı olsaydı daha pili berbat, ama o özellikle bir şey bakarak uzun zaman harcama yapıyorsanız kullanışlı bir özelliktir.LG G3 büyük erişilebilirlik görme engelliler için seçenekler veya daha fazla kontrast gibi olanlar vardır. / © AndroidPIT
Renk ayarı: app simgeleri ve arka kontrol

Ayarlar, Erişilebilirlik bölümü altında, Renk Uyumu için seçeneği bulabilirsiniz. Bu ile, uygulama simgeleri de dahil olmak üzere, tüm yüzey görünümünü ve kontrastı değiştirebilirsiniz. Aktive sonra, sadece parmağınızı ekranda sürükleyerek ve seçtiğiniz ne renk bağlı olarak, tüm kullanıcı arabirimi bu yansıtacak şekilde değişecektir.
Evrensel Dokunmatik: kayan erişim düğmesi

Üzerinde / kapama, ana ekran, ayarları ve arka ses kontrolü gibi Tuş fonksiyonları, tüm ekranlarda ekranda herhangi bir yere yerleştirilir ve erişilebilir bir ekstra düğme aracılığıyla ulaşılabilir.Erişilebilirlik> Evrensel Touch, bu, baş etkinleştirmek için. düğmesi artık ekranda belirecek ve üzerine dokunarak, mevcut temel fonksiyonlarının bir grup ile bir menü açılacaktır.Evrensel Dokunmatik temel özellikleri hızlı erişim için bir yüzer mini menü ekler. / © AndroidPIT
Sohbet geçmişi için farklı temalar

Eğer mesajlaşma uygulaması varsayılan tema büyük bir hayranı değilseniz, cihazınızdaki ayarlar ki değiştirebilirsiniz. Mesajlaşma uygulaması ayarlarına başlığı ederek, Sohbet Konu seçmek ve arka plan ve konuşma baloncukları görünümünü değiştirebilirsiniz. Bunu seçerseniz Yanı sıra, bir görüntü bile bir arka plan olarak kullanılabilir.
Değişim uygulaması simgeleri

Belirli bir uygulama simgesini beğenmezseniz, bunu uzun bir basın yapın ve sonra bunun gitmesine izin veremem. Dokunduğunuz zaman, sen almak ve bunu değiştirmek için seçebileceğiniz farklı simgelerin bir bakış getiriyor ki Sen simgesinin sağ üst küçük bir fırça simgesi göreceksiniz.

Bu LG G3 ile özelleştirme olanakları, bazı içine sadece bir bakış. Değil her özellik bu cihaza özel iken, G3 hala benzersiz kıyasla yapmak seçenekleri bir ton vardır competition.Once kesinlikle cihaza ellerini almak mümkün olacaktır ve onunla oynamak için bir şansı vardı Bize LG G3 favori özelliği bizim yorumların ne olduğunu bildirin!

0 Response to LG G3 ipuçları : 12 LG smartphone master

Yorum Gönder