Android telefonlarda şebeke sinyalini arttırmak



Telefon bağlantı sorunları muzdarip mu? Eğer öyleyse, orada bunu Wi-Fi, 3G ile mücadele ister, şeyleri iyileştirmek kullanımı yapabilir birkaç hile Bluetooth , GPS, ya da bağlantı paylaşımı (bağlama). İşte telefonunuzun bağlantı iyileştirmek için bazı ipuçları ve o sahip olabilecek sorunları çözmek.

Akıllı telefonunuzun bağlantısını geliştirmek öğrenin. / © AndroidPIT


En iyi telefonları bugün satın almak için
Akıllı telefonunuzdan Wi-Fi bağlantısı geliştirin


Bunu yapmanın bir yolu kullanarak Wi-Fi analizörü üç şey sunuyor app. Öncelikle. Belirli ağınız için kullanılacak en iyi kanalı sağlar detaya girmeden, bu ağı optimize sağlar ve bunu yapmak için bir teknik usta-çocuk olmak zorunda değilsiniz demektir.


en istikrarlı bağlantısı olan hangi ağ bilmek verir gibi yapar ikinci şey, bir ofis veya diğer kamu yerlerde için yararlıdır. Bu oyunda pek çok faktör var burada, her telefon varsayılan iyi değerlendirir biri değil.

Wi-Fi analizörü size yakın iyi kablosuz ağ ne hızlı bir görünüm verebilir. / © AndroidPIT




üçüncü şey kolay vb şeyler bilgileri, IP adresi, ağ geçidi, DNS, erişim olan bazı uygulamalar için bu gerekli değil, ama yararlı.


Wifi AnalyzerINSTALL


Kablosuz ağa erişimi geliştirin


Büyük ölçüde evde Wi-Fi bağlantısını artırabilir başka bir şey. Router'ın konumu optimizasyonuGenellikle hemen yanında telefon ya da kablo çıkışına yerleştirilir, ancak bu nadiren bağlantı için en iyisidir. Eğer taşıyabilirsiniz olursa, bir göz atın Wi-Fi ZUSF çözücü modeminizin yapıyor nasıl bir bakışta görmenizi sağlar app.

Sinyal dalgaları analiz ederek size yönlendirici konumlandırmak için en iyi yer bulabilirsiniz. / © AndroidPIT




WiFi Çözücü FDTD INSTALL


Bluetooth bağlantısını geliştirin


Bluetooth çok kullanışlı şudur: Eğer hızlı bir şekilde cihaz ve aksesuarlar her türlü bağlanmasına izin verir: kulaklık, hoparlör, bir klavye, vb sorun aktarım hızı gerçek aynı olduğu, zaman zaman yavaş olabilir ki çok var çünkü, USB daha rahat ve prensipte "Cloud" daha güvenli.


Akıllı telefonunuzda veya tabletinizde Bluetooth bağlantısı geliştirmek için bir yol bilgisayarınız için bir Bluetooth adaptörü almak için. Sen bir giriş seviyesi dizüstü bilgisayar var, özellikle aktarım hızları hemen bir iyileşme göreceksiniz.

Bluetooth adaptörü, bu gibi görünüyor. asgari olarak Bluetooth 4.0 ile uyumlu birini seçin. / © Inateck / Amazon


Tr böylece Bluetooth ayrıca girişime maruz sen şu anda kullanmıyorsanız cihazlar için Bluetooth devre dışı kullandığınız cihazlar arasındaki bağlantı süresini hızlandırmak için emin olun.




Bluetooth üzerinden Android telefonunuzun Wi-Fi bağlantısını paylaşmak için nasıl
3G veri bağlantısı hızını artırmak


Ben iyi bir de kötü haberim var. İyi haber size 3G indirme hızı hızlandırmak olmasıdır. Kötü haber cihazınız. köklü gerekiyor ki bu yöntem, test edilmiş ve birçok akıllı çalışır ancak, resmi olmayan mod olduğu gibi, hiçbir şey garanti! Burada öğretici kontrol edin: 3G bağlantınızı hızlandırmak için nasıl .
GPS / düzeltme GPS sorunları iyileştirmek için nasıl


Android büyük çoğunluğu entegre GPS ile geliyor akıllı telefonlar. Onlar hassas ve işlevleri farklı düzeylerde - Bu cihaz, vb Google Maps, coğrafi konum servisleri, sorun değil tüm bu GPS sensörleri aynı şekilde entegre olduğu gibi navigasyon uygulamaları kullanmanıza olanak sağlar.


Cihazınızın GPS yavaş veya yerini ya da yönlendirme sorunlarınız olduğunu, sorun genellikle kolayca bir benzeri ile çözülebilir GPS Essentials . Bu pusula kalibrasyonu için özel bir bölüm vardır. Bu işe yaramazsa, sorun biraz daha derin çalışabilir ve bu durumda size bizim kontrol etmek gerekebilir , Android GPS sinyali artırmak için nasıl daha fazla yardım için.

Bir sonraki ekran seçenekleri ardından "Kalibre" seçeneğini seçin ve talimatları izleyin vurmak üzerine, GPS Essentials app içine gidin ve "Pusula" düğmesine dokunun. / © AndroidPIT




GPS EssentialsINSTALL


Android için en iyi çevrimdışı GPS uygulamaları : 7 doğru yolda tutmak için
Bağlantı paylaşımı (bağlama) geliştirin


Bağlantı paylaşımı, biz Wi-Fi aralığında değildir ve bir dizüstü bilgisayar kullanmak istediğinizde bize hayat kurtarır o şey. Ne yazık ki, bazen çok yavaş.


Bir kez daha, ancak, özellikle, bazı uygulamalar vardır PdaNet + . Bu uygulama, saygın kullanımı kolay ve daha iyi bir bağlantı faydalanmak için, bazı cihazlar için, akıllı telefonunuza bağlamak için bilgisayarınızı veya diğer cihaz izin verir.


Bu kök gerektirmez ve tasarımı oldukça çirkin olsa da, basit ve etkili. Ayrıca% 100 başarı oranı yok, ama doğru, denemeye değer?


PdaNet +INSTALL



0 Response to Android telefonlarda şebeke sinyalini arttırmak

Yorum Gönder